bellen
linkedin

Ons laatste nieuws...

Hier vind u berichten over nieuwe ontwikkelingen, gerealiseerde projecten en vak gerelateerde zaken als certificering, nieuwe regelgeving, materialen, etc. Voor foto's van onze gerealiseerde projecten kunt u ook kijken op de pagina projecten.

nieuwe website

We zijn hard bezig met het realiseren van onze nieuwe website

De vernieuwde website geeft u een nog beter beeld van onze werkzaamheden en de projecten die wij realiseren bij 040 Montage. Wij zullen ook in de nabije toekomst onze website en portfolio blijven updaten zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkeling. Heeft u vragen naar aanleiding van de inhoud van onze site neemt u dan vooral contact met ons op.

metaal unie

Aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie BV

We gaan vooruit met 040 montage en daarbij is feedback en een sparringpartner wel eens prettig. Een goede grondslag geeft vertrouwen voor de toekomst. We hopen dat de Koninklijke Metaalunie BV hier een steentje in bij kan dragen voor ons.

Portugal voetbal - Na de opbouw komt helaas ook weer de afbouw...

Een erg mooi project waarin we een reclame uiting voor de Champions League finale hebben geplaatst, via Spaan Metaal BV., in Lissabon, Portugal... Nu is het tijd om deze netjes uit elkaar te halen en op te slaan voor de klant. De zuil wordt omgebouwd voor toekomstige uitingen.

Start nieuw project T-Mobile/Huawei

Voor Huawei zijn we gestart met het ombouwen van de bestaande antennes naar de nieuwste variant met 4G. Een grootschalig project met veel nieuwe "hoge" uitdagingen.

Cursus Rope access IRATA Level 1

Ontwikkeling en vooruitgang is een belangrijk aspect bij 040 montage. We zijn er dan ook trots op te kunnen mededelen dat de werknemers allen met succes het diploma Rope Access IRATA Level 1 hebben behaald.

gert

Nieuwe medewerker

Met ingang van oktober 2013 heeft 040 montage een nieuwe collega. Jong en ambitieus om het vak in alle facetten onder de knie te krijgen is hij in oktober van start gegaan. Met veel vertrouwen en plezier gaan we samen aan de slag, op naar een mooie toekomst!

Nieuwe opslagruimte

Eindelijk is het zover en verhuizen we met al onze materialen naar een nieuwe loods. Nieuw en ruimtelijk, welke we geheel naar eigen wens kunnen inrichten, om onze materialen zo goed mogelijk op te slaan, te onderhouden en van waaruit we geordend en veilig onze werkdag kunnen starten.