bellen
linkedin
diensten

Onze diensten

 

Antennebouw:

Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor het installeren en onderhouden van draadloze netwerken. Wij hebben ruime ervaring met GSM, UMTS en LTE systemen, van bijvoorbeeld KPN en Vodafone, en zijn bekend met de veiligheidsvoorschriften die in Monet beschreven staan. Al onze monteurs zijn in het bezit van de certificaten: VCA, Veilig werken op hoogte, redden en evacueren op hoogte en Rope access technician IRATA level 1. Daarnaast beschikken we over gekeurde, moderne middelen en materialen om ons werk ten alle tijden veilig uit te voeren.

 

Werk op hoogte:

Het huren van een steiger of kraan is vaak een dure kostenpost voor montage van constructies of installaties. 040 montage verricht snel en effectief de benodigde werkzaamheden op elke hoogte en iedere moeilijk bereikbare locatie. Denk hierbij aan het monteren of demonteren van antennes, verlichting, zonwering, bliksemafleiding als ook complete staalconstructies. Iedere werkplek is anders uiteraard. Onze hoogwerk specialisten werken voor iedere locatie een passende oplossing uit. 040 montage staat voor gedegen en veilig materiaal, u kunt vertrouwen op ons vakmanschap en oplossingsgerichtheid. Wij beschikken over een ruim assortiment gecertificeerde veiligheidsmiddelen om de veiligheid ten alle tijden te kunnen waarborgen. Ook zijn onze werknemers in het bezit van verschillende certificaten zoals VCA en veilig werken op hoogte. Kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid staan bij ons voorop!

 

Constructiewerk/staalbouw:

Montage werkzaamheden voor nagenoeg alle voorkomende constructies zoals hekwerken, trappen en ook complete staalconstructies, kunnen door ons worden uitgevoerd. Of het nu gaat om constructies voor gebouwen, bedrijfshallen of antenneopstellingen, bij 040 Montage bent u aan het juiste adres.